Bouwen en
renoveren op maat met
één totaalaannemer

Project Compteka

Het woonproject ‘Compteka’ is uitstekend gelegen ten westen van Tienen in deelgemeente Kumtich en geniet dus van een optimale verbinding met Leuven en Brussel. De site bevindt zich tussen de Daalstraat, een rustige autoluwe woonstraat, en de spoorlijn Brussel- Luik.

Achter de spoorlijn bevindt zich een weids landbouwgebied, wat een uniek karakter geeft aan het uitzicht van de woning. Voor de spoorweg komt een groene berm als bufferzone. Het woonproject bestaat uit 8 halfopen en 2 open bebouwingen met een zeer functionele indeling, elk 3 slaapkamers, een private tuin, voortuin en carport. De volumes zijn opgetrokken in een oranje/rood- genuanceerde gelijmde gevelsteen (de 3D beelden geven een indruk van het project en zijn niet bindend). De woningen worden gebouwd met de traditionele ‘massieve’ bouwmethode, met hedendaagse duurzame materialen en de nieuwste technieken.

Elke woning is uitgerust met een hoogrendement gaswandketel, vloerverwarming, een PV-installatie, een systeem voor regenwater hergebruik en een ventilatie systeem met warmte recuperatie.

De algemene buitenaanleg zit mee vervat in de aankoopprijs en de binnenafwerking kan nog geheel volgens de wensen van de koper ingevuld worden. Er zijn ruime budgetten voorzien voor keuken, badkamer en vloeren.