Bouwen en
renoveren op maat met
één totaalaannemer

Bouwen en renoveren op maat

Bouwen op maat

IQ-bouw is een dynamische bouwonderneming gespecialieerd in totaalaanneming. Totaalaanneming staat bij ons echter niet gelijk aan standaard plannen en lastenboeken. Bij ons gaat alles uit van bouwen op maat, want u wil toch uw eigen unieke huis. Wij nemen ruim de tijd om samen met u te zoeken naar een optimaal evenwicht tussen uw behoeften, verwachtingen en middelen. Meedenken met de klant is ons sterke punt.


Persoonlijke begeleiding

Tijdens uw zoektocht naar een geschikt bouwperceel of renovatiepand zit u vaak al met vragen. Reeds in deze vroege fase staan we u met raad en daad bij om een goede keuze te maken. En indien u met ons wenst samen te werken kan u van ons een totale persoonlijke begeleiding verwachten tijdens het volledige bouwtraject. Vanaf het voorontwerp, bij de keuze van de ruwbouwmaterialen, afwerkingsmaterialen en de technieken, doorheen het hele bouwproces, tot aan de definitieve oplevering. En ‘persoonlijk’ mag u gerust letterlijk nemen: bij ons bent u zeker van één aanspreekpunt voor al uw vragen. Zo worden problemen onmiddellijk besproken en in onderling overleg aangepakt. Het bouwen van een woning is een groot project in omvang en tijd. Daarom moet de samenwerking met de bouwonderneming optimaal zijn. Wij geloven dat dit het best kan door in een persoonlijke sfeer een band van wederzijds vertrouwen op te bouwen.


Kwaliteit

Bij IQ-bouw is het niet de kwantiteit die telt maar wel de kwaliteit. Samen met een team van vakmensen zorgt IQ-bouw voor een vlotte en vakkundige uitvoering. Wij zorgen er bovendien voor dat door een optimale planning de bouwduur tot een minimum herleid wordt. Kortom, wij doen er alles aan om de kwaliteitsverwachtingen van de bouwheer in te lossen. Door consequent te doen wat we zeggen en door onze afspraken na te komen.


Professioneel

IQ-bouw is een geregistreerd algemeen aannemersbedrijf. Dit geeft voor onze klanten vaak een aantal extra voordelen zoals belastingverminderingen, premies en subsidies.