Bouwen en
renoveren op maat met
één totaalaannemer

Nieuwbouw

Een eigen huis bouwen is voor de meeste mensen een droom die in vervulling gaat en een beslissing die de meesten onder ons slechts één keer zullen maken. Daarom is het belangrijk om vanaf de eerste dag de juiste keuzes te maken, zodat u bij elke stap overtuigd bent en u er zich goed bij voelt. Daar de keuze aan materialen en technieken tegenwoordig zo divers is, is het belangrijk dat u bij elke keuze het juiste advies krijgt.


Persoonlijke stijl

Bouwen doet u met stijl, uw persoonlijke stijl. De ene kiest voor de gezellige cottagestijl of pastorijwoning, terwijl de andere zich beter voelt in een in een strakke moderne- of eigentijdse woning. In elk geval, iedereen wil een uniek ontwerp voor zijn nieuwbouwwoning dat beantwoordt aan zijn eigen wensen en behoeften. Daarom werken we bij IQ-bouw niet met modelwoningen maar gaan we samen met u op zoek naar uw unieke woning. Indien gewenst verzorgen wij ook de volledige interieurplanning die aansluit bij uw stijl en smaak.


Bouwmethode

Het beste van de traditionele bouwmethode combineren met het gebruik van hedendaagse duurzame materialen en de nieuwste technieken is vandaag de dag perfect mogelijk. Dit is dan ook de aanpak die we bij IQ-bouw verkiezen.


Milieubewust

Energiezuinig, E-peil, K-waarde zijn termen die de laatste jaren steeds belangrijker zijn geworden. Ook bij IQ-bouw besteden we hier veel aandacht aan. We begeleiden u bij het kiezen voor energiezuinige maatregelen die ervoor zorgen dat uw woning een heel energievriendelijke oplossing biedt voor de toekomst. De toepassing van hernieuwbare energiebronnen, ventilatiesystemen met warmterecuperatie, regenwaterrecuperatie, enz.. zijn maar enkele voorbeelden die kunnen bijdragen tot een lager energieverbruik en dus een groenere woning.