2HOB Scherpenheuvel

Goesting om uw woondroom
te realiseren?

Wilt u graag een verkennend gesprek,
of heeft u vragen? Het IQ-Bouw-team staat voor u klaar.

NIEUWBOUW

Een eigen huis bouwen is voor velen een droom die in vervulling gaat en een beslissing die de meesten onder ons slechts één keer zullen maken. Daarom is het belangrijk om vanaf de eerste dag de juiste keuzes te maken, zodat u bij elke stap overtuigd bent en u er zich goed bij voelt. Bij IQ-Bouw begeleiden we u vanaf het eerste adviesgesprek tot een zorgeloze oplevering en naservice.

 

Persoonlijke stijl

Past een gezellige cottagestijl of pastorijwoning in uw droombeeld? Of voelt u zich in gedachten al helemaal thuis in een strakke moderne eigentijdse woning?

IQ-Bouw is geen klassieke sleutel-op-de-deurbouwer, maar streeft samen met u naar een uniek ontwerp, dat beantwoordt aan uw eigen wensen, dromen en behoeften.

Futureproof

Het beste van de traditionele bouwmethode combineren met het gebruik van hedendaagse duurzame materialen en de nieuwste technieken is vandaag de dag perfect mogelijk. Dit is dan ook de aanpak die we bij IQ-Bouw verkiezen.

Energiezuinig of energieneutraal, E-peil, S-peil,… zijn termen die de laatste jaren steeds belangrijker zijn geworden. Ook bij IQ-Bouw hebben we hier veel aandacht voor.

Hernieuwbare energiebronnen, (geothermische) warmtepompen, ventilatiesystemen met warmterecuperatie, regenwaterrecuperatie, enz. zijn enkele uit de vele voorbeelden die kunnen bijdragen tot een lager energieverbruik.

We begeleiden u bij uw keuzes zodat uw woning voldoet aan de eisen van vandaag, steeds rekening houdend met uw budget.

Nieuwbouw appartementen Tienen
REALISATIES

Totaalaanneming op maat staat bij IQ-Bouw niet gelijk aan het klassieke sleutel-op-de-deur-bouwen. Geen standaard plannen en lastenboeken. Maar wel wensen, behoeften en dromen van de klant, rekening houdend met het budget, liggen aan de basis van ieder uniek project.

IQ-Bouw denkt mee en zoekt samen met u naar de perfecte harmonie.

BOUWEN EN RENOVEREN OP MAAT
MET ÉÉN TOTAALAANNEMER!

 

  AFSPRAAK

  Goesting om uw woondroom te realiseren? Wilt u graag een verkennend gesprek, of heeft u vragen? Het IQ Bouw-team staat voor u klaar.

  CONTACT

  Kapittelstraat 8, 3740 Bilzen
  089 21 50 80
  [email protected]  Wanneer u dit contactformulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

  REVIEWS

  WIJ ZOEKEN!

  Projectgronden: te verkavelen bouwgrond met of zonder infrastructuur,…
  Scroll naar boven