PROJECTEN

Project Compteka

Daalstraat, Kumtich

Het woonproject  ‘Compteka’ is uitstekend gelegen ten westen van Tienen in deelgemeente Kumtich en geniet dus van een optimale verbinding met Leuven en Brussel. De site bevindt zich tussen de Daalstraat, een rustige autoluwe woonstraat, en de spoorlijn Brussel-Luik. Achter de spoorlijn bevindt zich een weids landbouwgebied, wat een uniek karakter geeft aan het uitzicht van de woning. Voor de spoorweg komt een groene berm als bufferzone.

Project Kumtich

Het woonproject bestaat uit 8 halfopen en 2 open bebouwingen met een zeer functionele indeling, elk 3 of 4 slaapkamers, een private tuin, voortuin en carport.  De volumes zijn opgetrokken in een oranje/rood- genuanceerde gelijmde gevelsteen. De woningen worden gebouwd met de traditionele ‘massieve’ bouwmethode, met hedendaagse duurzame materialen en de nieuwste technieken.

BOUWEN EN RENOVEREN OP MAAT
MET ÉÉN TOTAALAANNEMER!

VANAF HET VOORONTWERP TOT AAN DE DEFINITIEVE OPLEVERING

Wil je meer informatie?

INDELING

Project 100% verkocht

  AFSPRAAK

  Goesting om uw woondroom te realiseren? Wilt u graag een verkennend gesprek, of heeft u vragen? Het IQ Bouw-team staat voor u klaar.

  CONTACT

  Kapittelstraat 8, 3740 Bilzen
  089 21 50 80
  [email protected]  Wanneer u dit contactformulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

  REVIEWS
  Scroll naar boven