Renovatie Zutendaal

Goesting om uw woondroom
te realiseren?

Wilt u graag een verkennend gesprek,
of heeft u vragen? Het IQ-Bouw-team staat voor u klaar.

RENOVATIE

Als totaalaannemer bieden wij ook een oplossing voor uw all-in renovatieproject, rekening houdend met uw wensen, behoeften en budget.

Nog meer dan bij nieuwbouw is de uitvoeringstermijn bij een verbouwing van groot belang. Daarom is een goede coördinatie van de verbouwing een echte must. Een goede planning van de werken ligt aan de basis hiervan.

Persoonlijke stijl

Samen met ons team van vakmensen zorgt IQ-Bouw voor een vlotte en vakkundige uitvoering, en neemt het de totale zorg van uw project uit handen.

Wij denken graag met u mee en dit op alle vlakken en tot in de details.

Futureproof

Een renovatie van een woning gaat de dag van vandaag hand in hand met energiebesparende maatregelen. De uitdagingen op energetisch vlak, opgelegd door Vlaanderen en de EU, zorgen in de nabije toekomst voor enkele uitdagingen.

Als uw verbouwpartner staat IQ-Bouw voor u klaar om de uitdagingen met beide handen vast te grijpen en om te zetten naar mooie kansen:

 • een verlaging van uw energiefactuur;
 • een verhoging van uw wooncomfort;
 • akoestische voordelen;
 • kortom: een meerwaarde voor uw woning.

IQ-Bouw begeleidt u bij het maken van de juiste keuzes voor uw renovatieproject. Zodat uw woning op maat ook conform is volgens de energierichtlijnen van vandaag én u voorbereid bent op energiezuinig(er) morgen.

nieuwe muur versus oude muur
REALISATIES

Totaalaanneming op maat staat bij IQ-Bouw niet gelijk aan het klassieke sleutel-op-de-deur-bouwen. Geen standaard plannen en lastenboeken. Maar wel wensen, behoeften en dromen van de klant, rekening houdend met het budget, liggen aan de basis van ieder uniek project.

IQ-Bouw denkt mee en zoekt samen met u naar de perfecte harmonie.

BOUWEN EN RENOVEREN OP MAAT
MET ÉÉN TOTAALAANNEMER!

 

  AFSPRAAK

  Goesting om uw woondroom te realiseren? Wilt u graag een verkennend gesprek, of heeft u vragen? Het IQ Bouw-team staat voor u klaar.

  CONTACT

  Kapittelstraat 8, 3740 Bilzen
  089 21 50 80
  [email protected]  Wanneer u dit contactformulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

  RECENSIES

  WIJ ZOEKEN!

  Projectgronden: reeds verkavelde bouwgrond, al dan niet langs een uitgeruste weg,…
  Scroll naar boven